top of page
Welkom!

De naam “Sleutelbos” staat voor het aanreiken van sleutels tot groei, geborgenheid, geluk, respect, geloof, samenhorigheid, vriendschap,  etc.. het hele jaar door.

We zullen onze leerlingen uitdagen om op hun niveau, op hun tempo, hun talenten te ontwikkelen en te ontdekken.

De leerlingen zullen kennis maken met techniek en zo de fijne en grove motoriek eens goed onder de loep nemen. Ze zullen lego leren automatiseren, leren programmeren maar eveneens zullen ze leren naaien of timmeren.

En door sterk in te zetten op beweging helpen we de leerlingen beter de leerstof te verwerken. We dagen leerlingen met vraag naar uitbreiding nog meer uit om hun talenten verder te ontwikkelen en zich present te durven stellen. 

KORT NIEUWS

Benieuwd hoe wij onze taalsterke leerlingen uitdagen?

De leerlingen gaven zelf aan dat ze graag Engels zouden leren, dus startten we na de paasvakantie met het sturen van e-mails met Australische studenten!

Tot aan de zomervakantie leren ze meer over het land en hun cultuur, evenals hoe ze goede e-mails moeten opstellen en bovenal; het correct en vlot gebruik van Engels! Hiervoor sturen we elke vrijdag een e-mail met leeftijdsgenoten en leren we hen beter kennen. Misschien volgt er op het einde van het schooljaar wel een videogesprek om het project af te sluiten en kunnen we vriendschappen voor het leven maken!

59835310_2130950370529718_28330657367447
bottom of page