Nieuwtje

Sluiting van de school door de maatregel ter bestrijding van het coronavirus!

14 Mar 2020

Beste ouders, vanaf vrijdag 20 maart zal onze schoolopvang volledig gesloten zijn. Dit omdat we nog maar één leerling op school hadden. We proberen zo weinig mogelijk personeel op de werkvloer te houden als het ook anders kan. Mochten er vanaf volgende week toch ouders zijn die echt een probleem hebben met opvang kan u altijd contact opnemen met mij op het nummer 0492/464409, we zoeken meteen naar een geschikte oplossing.


Indien kinderen gebruik moeten maken van voor- of naschoolse kinderopvang kunnen zij terecht in KBO Walburga, KBO Eine, KBO Leupegem, KBO Bevere of KBO Sint-Jozef van 7u00 's morgens en 's avonds tot 18u00. Zij moeten dan wel de hele dag in de schoolopvang in Walburga blijven en dit voor de periode van 3 weken. Dit is om verloop van scholen te vermijden en het verspreiden van ziektes te voorkomen.

Kinderen zullen  oefeningen blijven krijgen om hun aangeleerde leerstof en vaardigheden te onderhouden, dus zeker geen nieuwe leerstof. Ook de kinderen die thuis zijn krijgen dit , hebben dit meegekregen of kunnen dit digitaal krijgen. Het is de bedoeling om in het ritme te blijven en de voeling met de school te behouden. Het is nog geen vakantie!

Please reload

KBO College 'Het sleutelbos'

Achter de Wacht 23

9700 Oudenaarde

055/31.23.51 - 0492/46.44.09

info.kbocollege@kbonet.be

© 2016 KBO College 'Het sleutelbos' Oudenaarde