top of page

Nieuwtje

Schoolfeest 7 mei 2017


Er zullen heel wat klasoptredens zijn onder de noemer 'Het sleutelbos got talent'. Ben je benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen. De voorstelling start om 14.30 uur.

Iedereen kan inschrijven voor onze lekkere lunch en ons dessertbuffet via het inschrijvingsstrookje op de folder. Om het inschrijvingsformulier te downloaden kan je hier klikken. Het strookje afgeven op het secretariaat en cash betalen kan tot dinsdag 2 mei 2017.

Naast een warme maaltijd voorzien wij ook een speelhal van 11.30 uur tot 14.30 uur. Er zullen tevens twee begeleide rondgangen naar de school voorzien worden om 13.30 uur en om 15.30 uur. Dit is voor mensen die meer informatie willen naar volgend schooljaar toe, inschrijving, klassen bezichtigen etc,...

Waar zal het schoolfeest doorgaan?

De brandwoeker

Woeker 7

9700 Oudenaarde

bottom of page