top of page

Helpende (groot)ouders en vrijwilligers

Gemachtigd opzichter

 

Op donderdag en vrijdag helpt Dirk De Clerck de kinderen veilig over te steken, maar voor de andere dagen zijn wij nog op zoek naar ouders, grootouders, vrijwilligers die zich geroepen voelen om op één of meerdere dagen te helpen als gemachtigd opzichter.

Twijfel je nog? Geen paniek! De politie geeft een opleiding tot gemachtigd opzichter waardoor je zelfzeker aan de oversteek kan beginnen.

Neem gerust contact met ons op om je op te geven voor deze cursus. Wij verheugen ons erop om samen met plichtsbewuste mensen de oversteek veilig te laten verlopen.
 

Tot snel!

 

Klusjes

 

Op onze school zijn er steeds wel enkele klusjes die moeten opgeknapt worden zoals: een lamp vervangen, naar het containerpark rijden, een slot vervangen, een bankje herstellen, een kraantje aansluiten,... Kortom alle kleine en minder kleine huiselijke klusjes moeten ook op een school als de onze gebeuren.

Tussen jullie als ouder, grootouder en vrijwilliger bevinden zich zeker en vast enkele vakmannen (of vrouwen) die het fijn vinden om de handen uit de mouwen te steken en daar zijn wij naar op zoek! 

Neem gerust contact met ons op om je op te geven als klusser. Wij kijken er alvast naar uit om met enkele gemotiveerde mensen samen te werken.

 

Tot gauw!

Contactformulier

Bericht ontvangen

bottom of page